Byggföretag

Vi på Linn´s Städ & Flytt förmedlar All Service teknik . Det har vi gjort sedan  2007.

Vårt företag är baserat på tron att våra kunders behov är av yttersta betydelse. All Service teknik AB hjälper dig med alla typer av underhållsarbete t.ex. i din trädgård, men också på andra ställen där du behöver hjälp. Vi är ett företag som baserar våra tjänster på vad ni som privatperson, förening eller företag behöver hjälp med. Genom att nyttja våra tjänster får du hjälp med bl.a. gräsklippning, häckklippning, staket, stenläggning, snickeri eller städhjälp. Är där något annat du behöver hjälp med, så fixar vi säkert det också!

Vi utför allt ifrån totalentreprenader till mindre servicejobb hos dig som är en privat kund. Vill du som ägare till en villa slippa hantera många olika hantverkare kan vi hjälpa dig med samordningen och ta hand om hela projektet från första idé till fullt färdig renovering, om- & tillbyggnad eller kanske nybyggd villa.

Viktiga värderingar för oss är:

- Alla kunder viktiga, små som stora.
- Bra service.
- Den personliga kontakten och vårt gemensamma arbete är viktigt för oss. Det är dina önskemål och idéer som är grunden till vårt arbete.

Nöjda kunder är bästa reklamen. Därför ser vi till att våra kunder blir nöjda och samtidigt känna att vi gjort ett bra jobb. Då blir det roligt att jobba. Och blir det roligt så blir det bra. Vi har massor med arbeten som är gjorda av alla typer. Några av dom kan du hitta här på hemsidan. Vi lämnar med stolthet ut referenser.

Vi har lanserat en ny hemsida för ett tag sedan. Vi har tänkt på våra besökare och kunder. Tanken är att blivande kunder enkelt skall kunna se projekt som vi har gjort genom att bara kunna klicka in sig på en projektkategori. I varje kategori kan man sedan välja ett projekt där man kan klicka in sig och se bilder samt lite enkel beskrivande text. Det finns även bildgalleri för enkelhetens skull. Eller varför inte bara söka på det man är ute efter. Nu vid lanseringen är antalet projekt begränsade men vi lägger in successivt då vi har en hel del som skall in. Söker du något som du inte hittar, kontakta oss så hjälper vi dig.

Vi riktar oss såväl till fastighetsföretag, bostadsrättsföreningar och försäkringsbolag som till privatpersoner. Vi har resurser som gör oss verkligt flexibla och vi åtar oss en mängd olika uppdrag, från små och snabba servicejobb till omfattande totalentreprenader. Våra styrkor ligger i att erbjuda hög kvalitet i alla lägen samt att hålla en hög servicenivå och leveranssäkerhet över hela linjen. Som kund ska du alltid känna dig nöjd efter att ha anlitat oss.

Välkommen till All Service teknik AB!

LinnStäd AB

Postadress: Box 185, 135 25 Tyresö
Tel: 081-220 22 99, 0766-32 32 62
E-post: info@linnstad.se

Vi tänker annorlunda - Vi som företag måste tänka annorlunda. Vi måste alltid sträva efter att utveckla vår verksamhet och vår relation till dig som kund. Målet är att genom våra tjänster leverera en kundupplevelse som slår dina förväntningar, att alltid ligga i framkant och att aldrig slå oss till ro och vara nöjda.