Barnpassning

Barnen och hemmet ligger oss människor nära hjärtat. Utifrån egen erfarenhet som förälder och barnvakt vet vi att det är ett stort förtroende att låta någon ta hand om ens barn. Därför erbjuder vi barnpassning som känns trygg - för både familjen och barnvakten.

Våra barnvakter är erfarna, pålitliga och tycker om att passa barn. Med en kombination av pålitlighet och flexibilitet kan du som förälder känna dig fri och trygg att lämna dina barn i våra händer.

Barnpassning vid återkommande tillfällen

Barnpassning vid återkommande tillfällen innebär att du anlitar oss för barnpassning regelbundet, vid fasta tider. Vi utser då en passande barnvakt och efter ett hembesök tar ni ett gemensamt beslut om att gå vidare eller inte.

Barnvakten kan t.ex. hämta på förskolan/fritids/skola och sedan passa och leka med barnet/barnen i ert hem, ordna mellanmål och middag, följa med på fritidsaktiviteter, hjälpa till vid läxläsning etc. Det kan också vara barnpassning på dagtid i hemmet, t.ex. i väntan på plats på förskola eller som komplement till att barnet går på förskola.

Förlopp vid bokning av barnpassning vid återkommande tillfällen:

- Du kontaktar oss för frågor eller en förfrågan om barnpassning på telefon alternativ gör en bokning direkt på hemsidan (ej bindande)
- Vi bekräftar uppdraget med dig för att sedan söka efter en lämplig barnvakt.
- Vi presenterar barnvakten för dig över telefon och bokar in ett kostnadsfritt hembesök (ej bindande) då du kan träffa barnvakten tillsammans med ditt/ dina barn.
- Du bestämmer om du vill gå vidare med barnvakten (alternativt att vi söker ytterligare en barnvakt och bokar in ett nytt hembesök).
- Du gör en bokningsbekräftelse.
- Inför det första barnpassningstillfället bokas lämpligen ett eller flera tillfällen för inskolning tillsammans med barnvakten in.
- Vi skickar ett formulär där du fyller i de instruktioner och den information barnvakten behöver kring barnpassningen och som ni går igenom tillsammans.
- Vi följer regelbundet upp och stämmer av med dig om du är nöjd med barnpassningen samt om du har några synpunkter.

Barnpassning vid enstaka tillfällen

Det innebär att du anlitar oss för ett tillfälligt uppdrag under dagtid, kvällstid eller helg. Vi erbjuder passning av ditt barn när det är sjukt och hemma från förskolan, vid hotellvistelser, bröllop, fester, kalas och andra evenemang etc.

Förlopp vid bokning av barnpassning vid enstaka tillfällen:

- För bokning av barnpassning med mindre än 48 timmars varsel kontaktar du oss via telefon. Med längre varsel gör du en bokning via formuläret på hemsidan.
- Vi hittar en lämplig barnvakt för uppdraget som vi presenterar för dig över telefon.
- Vi skickar ett formulär där du fyller i de instruktioner och den information barnvakten behöver kring barnpassningen.
- Barnvakten kontaktar dig via telefon och presenterar sig.
- När barnvakten är på plats går ni tillsammans igenom formuläret.
- Vi följer upp och stämmer av med dig om du var nöjd med barnpassningen samt om du har några synpunkter.

Ring oss på: 0868-43 87 36 eller mejla på info@linnstad.se du kan även göra en offertförfrågan.

LinnStäd AB

Postadress:
Byängsgränd 14, vån 3
120 40 Årsta
Tel: 081-220 22 99, 070-062 81 61
E-post: info@linnstad.se

Vi tänker annorlunda - Vi som företag måste tänka annorlunda. Vi måste alltid sträva efter att utveckla vår verksamhet och vår relation till dig som kund. Målet är att genom våra tjänster leverera en kundupplevelse som slår dina förväntningar, att alltid ligga i framkant och att aldrig slå oss till ro och vara nöjda.