Byggstädning Privat

Städningen efter renoveringar tar tid. Varför inte låta oss göra jobbet?

När man bygger eller renoverar sin bostad (oavsett om det gäller lägenheter, hus, stuga eller villa) uppstår lätt ett stort behov av städning, upprensning och lättare sanering av byggplatsen inför själva inflyttningen eller försäljningen. Där kan vi erbjuda omfattande tjänster (såväl invändigt som utvändigt), så att bostaden snabbt står redo för inflyttning.

Checklista byggstädning
Prislista byggstädning

Arbetet vi utför under en byggstädning påminner om en storstädning. Skillnaden är att byggdamm kräver mer arbete, och ibland behöver ytor som vanligtvis bara våt torkas dammsugas först. Om man lackat eller lagt nya golv är ytorna ofta känsliga i början, vilket medför att man måste vara försiktigare i sitt arbete. Meddela oss innan städning om vi bör vara extra försiktiga med golven eller andra ny behandlade ytor.

Så fungerar vår byggstädning
Varje byggnation är unik och skiljer sig ofta helt från andra. Vår byggstädning är därför alltid skräddarsydd utifrån projektets behov och omfattning.

Punktlighet är mycket viktigt för att ett byggprojekt ska fungera smidigt och följa projektets tidsplan. Städning som måste göras om efter utförd besiktning kan också ställa till problem i flera led. Vi fäster därför stor vikt vid att ta fram ett tydligt städschema som vi följer.
Vi har en god ansvarsförsäkring om olyckan skulle vara framme och ser alltid till att åtgärda eventuella fel och brister i vår byggstädning om du inte är nöjd. Tänk dock på att påtala bristen i god tid.

Alltid låga priser. Vi tummar aldrig på kvaliteten när vi tar hand om ditt hem. Våra städare är några av de mest erfarna och kunniga i branschen. Samtidigt arbetar vi stenhårt för att alltid erbjuda riktigt bra priser – priser som i de allra flesta fall sopar mattan med konkurrensen.

RUT-avdrag för privatpersoner. Om du är privatperson ingår tjänsten byggstädning i skattereduktionen för hushållsnära tjänster för privatpersoner. Du betalar därför bara 50% av kostnaden, direkt på fakturan.
Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vår byggstädning!

  • Alltid samma person som städar, tryggt och bra
  • Personlig och lyhörd kontaktperson som du alltid kan ringa
  • Utbildad och erfaren personal, kontrollerad mot polisens register
  • En kvalitetsansvarig som säkerställer att vi håller vad vi lovar
  • Automatisk hantering av RUT-avdraget
  • Heltäckande ansvarsförsäkringar
  • Kollektivavtal och alla skatter och avgifter i ordning