Daghem och skolstädning

Vi på LinnStäd hjälper Er att ha en ren och fräsch skolmiljö. Vi har professionell personal som gör daghem och skolstädning med största ansvar och kvalité. Vi arbetar alla dagar i veckan . Samtliga produkter vi använder håller hög kvalité och märkta med Bra Miljöklass.

Arbetsmiljön och trivseln påverkar resultatet och hälsan. Därför är det viktigt att skolan är fri från smuts och damm. Dessutom minskar spridningen av sjukdomar om hygienen sköts på rätt sätt.

En vanlig skolstädning innefattar:

- Dammsugning av golv/lister och mattor
- Fuktmoppning av golv
- Tömmning av papperskorgar
- Torkning av diskbänkar
- Rengöring av toaletter, handfat och blandare, speglar och kakel
- Våtrengörning av poxygolv i kök
- Torkning av alla handtag
- Fläckborttagning på och kring dörrhandtag

Extra tillval:

- Damning
- Påfyllning av papper
- Inköp av papper
- Avfläckning av fönster
- Avtorkning av bord
- Avtorkning av stolar
- Golvvård 1-2 gånger per år
- Fönsterputsning

Vi håller med förbrukningsmaterial och all städutrustning förutom dammsugare om ni så önskar.

Vi städar i alla lokaler i daghemmet och skolan såsom gymnastikhallen, matsalen, slöjdrummen, lekhallen, duschrum och toaletter samt alla kontorslokaler. Vi kan även utföra andra tjänster inom fastighetskötsel och underhåll t.ex. byte av lampor, påfyllning av hygienartiklar, gräsklippning på skolgården eller målning av utemöbler etc.

Genom att samarbeta med oss minskar Ni riskerna för olyckor, förhindrar spridning av allergier/sjukdomar och ger ökad trivsel till elever och personal.

LinnStäd AB

Postadress:
Byängsgränd 14, vån 3
120 40 Årsta
Tel: 081-220 22 99, 070-062 81 61
E-post: info@linnstad.se

Vi tänker annorlunda - Vi som företag måste tänka annorlunda. Vi måste alltid sträva efter att utveckla vår verksamhet och vår relation till dig som kund. Målet är att genom våra tjänster leverera en kundupplevelse som slår dina förväntningar, att alltid ligga i framkant och att aldrig slå oss till ro och vara nöjda.