Fönsterputsning

Renare fönster ger ljus och trevligare inom husmiljö. Vi på LinnStäd har lång erfarenhet av fönsterputsning och arbetar miljövänligt.

Det finns inget skönare än ett par ny putsade fönster när solen kommer fram! När du anlitar oss för fönsterputsning kan du känna dig trygg med att vår erfarna personal ger dig skinande fönster till din bostad i Stockholms län.

Fönsterputs prislista
Vanliga frågor och svar
Förbesiktning

Att putsa fönster kan vara ett omfattande arbete och det är många som väljer att låta en städfirma utföra fönsterputsning. Det finns dessutom en teknik som alla inte känner till för att få ett gott resultat utan besvärliga ränder på fönster. Vi anpassar oss till kundens behov och önskemål utan att det ska behöva kosta extra.

Vill du se världen lite renare och ljusare? Då är det tid att boka fönsterputs hos oss!

Har du önskemål på specifika städmoment som du vill att vi ska utföra hos dig, kontakta oss gärna så hjälper vi dig!

LinnStäd AB

Postadress:
Byängsgränd 14, vån 3
120 40 Årsta
Tel: 081-220 22 99, 070-062 81 61
E-post: info@linnstad.se

Vi tänker annorlunda - Vi som företag måste tänka annorlunda. Vi måste alltid sträva efter att utveckla vår verksamhet och vår relation till dig som kund. Målet är att genom våra tjänster leverera en kundupplevelse som slår dina förväntningar, att alltid ligga i framkant och att aldrig slå oss till ro och vara nöjda.