Företagsflytt

Linn Flytt sköter er företagsflytt från början till slut!

Vid en företagsflytt är det extremt viktigt att minimera avbrott i verksamheten och vi jobbar hårt för att flytten ska kunna ske parallellt med det vardagliga arbetet på ert kontor. Linn Flytt har också personal som kan hjälpa till med många olika uppgifter i samband med flytten.

Vid stora uppdrag erbjuder vi kostnadsfri besiktning där vi tillsammans med kunden går igenom uppdraget för att gemensamt hitta den bästa lösningen för varje enskilt flyttuppdrag.

Besiktning av bohag/lokal

För att kunna göra ett prisförslag för en flytt, gör vi en kostnadsfri besiktning av bohaget/ företaget. Besiktningen görs i god tid före flytt datumet. Vårt mål med detta är att kunna ge dig som kund en klar bild av vad priset ungefär kommer att hamna på och hur lång tid flytten beräknas ta. Vi berättar även vad ni kan förbereda och tänka på inför flytten.

Framkörningsavgift

Vid en flytt tar vi ut en avgift för att åka till och från adressen, en s.k. framkörningsavgift. Priset varierar men man räknar på 30 minuter till adress och 30 minuter från adress, hur kort eller lång tid det än tar. Detta gäller i Stockholm och dess förorter.

Skräpkörning

När man flyttar, renoverar, rensar ur förrådet etc. blir det oftast saker som ska kastas. Låt oss transportera bort ert skräp! Vi kan även tömma och städa ur dödsbon, men vi köper inte möbler eller andra saker från dödsbon.

Skräpkörning/Service entreprenad

Hämtning av restprodukter och avfall utför vi löpande till företag.

Vi har noga valt samarbetspartners som tar hand om våra kontor- och flyttstädningar. Givetvis har vi även nöjd-kund-garanti på städningen.

Hos oss hittar du även evakueringstjänster för bostadsrättföreningar och liknande organisationer. Efter en kostnadsfri besiktning och genomgång av exempelvis stambyteprojekt så lämnar vi offert på hela projektet som vanligtvis inkluderar:

- Packning
- Flytt
- Magasinering
- Montering
- Miljöåtervinning

Kontakta oss om ert företag behöver hjälp med flytten!

LinnStäd AB

Postadress:
Byängsgränd 14, vån 3
120 40 Årsta
Tel: 081-220 22 99, 070-062 81 61
E-post: info@linnstad.se

Vi tänker annorlunda - Vi som företag måste tänka annorlunda. Vi måste alltid sträva efter att utveckla vår verksamhet och vår relation till dig som kund. Målet är att genom våra tjänster leverera en kundupplevelse som slår dina förväntningar, att alltid ligga i framkant och att aldrig slå oss till ro och vara nöjda.