Hotellstädning

LinnStäd i Stockholm AB  utför professionell hotellstädning i Stockholm

Hotellstädning i Stockholm enligt överenskommelse angående lämpliga tider och kundens övriga önskemål. Vi är specialister på städning av hotell och tar hand om såväl rumsstädning som rengöring av allmänna ytor.

För effektiv hotellstädning krävs anpassning till kundens önskemål och behov. Därför rättar sig våra kunniga medarbetare efter hotellets rutiner och städmetoder. När arbetet är slutfört, ska kunden vara fullständigt nöjd med städresultatet. Kontakta oss gärna för en provstädning! Om du blir nöjd och vill fortsätta att anlita vår tjänst hotellstädning, kommer vi överens om ett rullande arbetsschema. Våra hotellstädningstjänster kan köpas av arbetsgivaren som löneförmån till personalen eller privat.

Välkommen att kontakta LinnStäd i Stockholm AB för offert och konsultation angående hotellstädning.

LinnStäd AB

Postadress:
Byängsgränd 14, vån 3
120 40 Årsta
Tel: 081-220 22 99, 070-062 81 61
E-post: info@linnstad.se

Vi tänker annorlunda - Vi som företag måste tänka annorlunda. Vi måste alltid sträva efter att utveckla vår verksamhet och vår relation till dig som kund. Målet är att genom våra tjänster leverera en kundupplevelse som slår dina förväntningar, att alltid ligga i framkant och att aldrig slå oss till ro och vara nöjda.