Jobba hos oss

Ett fritt och roligt arbete! Vi tror att ett jobb är precis som ett förhållande: det fungerar bara när båda parter är lika engagerade. Att arbeta hos LinnStäd i Stockholm AB är både roligt och utvecklande. Här nedan kan du läsa lite mer om vad det innebär att arbeta hos oss.

På LinnStäd ser vi till att du får rätt förutsättningar för att utvecklas både i din yrkeskunskap, med fördjupad städteori och nya tekniker, samt för att utvecklas vidare i din yrkesroll.

Trots att vi arbetar mycket på egen hand i våra kunders hem och kontor, har vi en stark gemenskap. Nedan har vi kortfattat beskrivit vad det innebär att arbeta med städning hos oss. Du är välkommen att höra av dig till oss med dina frågor och funderingar kring hur det är att vara med i vårt team. Dina vanligaste arbetsuppgifter som städpersonal hos oss är:

• Städning av privata hem, oftast vardagar 8-17.
• Strykning kan förekomma.
• Du utför oftast uppdragen på egen hand.

I ditt arbete hos oss möter du ofta kunder och har mycket kontakt med människor. Därför är det en fördel om du har erfarenhet av ett serviceyrke och helst av städning i hemmiljö eller kontor. Du får gärna ha körkort och egen bil, men det är inget krav. Som person är du ansvarsfull, flexibel och – viktigt – har känsla för de små detaljerna.

Låter det intressant?
Då är du välkommen att skicka din ansökan till rekrytering@linnstad.se 

LinnStäd AB

Postadress:
Byängsgränd 14, vån 3
120 40 Årsta
Tel: 081-220 22 99, 070-062 81 61
E-post: info@linnstad.se

Vi tänker annorlunda - Vi som företag måste tänka annorlunda. Vi måste alltid sträva efter att utveckla vår verksamhet och vår relation till dig som kund. Målet är att genom våra tjänster leverera en kundupplevelse som slår dina förväntningar, att alltid ligga i framkant och att aldrig slå oss till ro och vara nöjda.