Kontorsstädning

Ett välstädat kontor skapar förutsättningar för trivsel hos personal och företagskunder – nöjda kunder och personal skapar lönsamma företag.

Trivsel på kontoret är förutsättningar för att personal skall göra ett bra arbete. Vår kontorsstädning anpassas alltid till kundens behov och önskemål, utan extra kostnad.

Checklista kontorsstädning
Prislista kontorsstädning
Vanliga frågor och svar

Kontorsstädning som funkar!

Hos får du kontorsstädning som helt enkelt fungerar. Efter många års erfarenhet av städbranschen så har vi hittat arbetssätt och metoder som adresserar våra kunders viktigaste önskemål: En prisvärd kontorsstädning som inte rusar iväg i pris och som samtidigt inte tummar på kvalitén på utförd städning.

Våra tjänster för kontorsstädning är för det mesta heltäckande, men har ni specifika önskemål eller behov går de självklart att skräddarsy för att du ska få ett så optimalt paket som möjligt. Har du t ex en verksamhet som smutsar ner lite mer och kan behöva en mer omfattande kontorsstädning, så kan det vara en god idé att ha fönsterputsning i paketet på rullande schema. Detta diskuterar vi tillsammans.

Vi finns tillgängliga med kontorsstädning för företag i Stockholm med omnejd och vi hjälper alla företag oberoende av storlek och behov. Vi utför självfallet också allergistädning om behovet finns.

Kontakta oss antingen per telefon eller via kontaktformuläret så ordnar vi en offert till er på ett paket på kontorsstädning.

LinnStäd AB

Postadress:
Byängsgränd 14, vån 3
120 40 Årsta
Tel: 081-220 22 99, 070-062 81 61
E-post: info@linnstad.se

Vi tänker annorlunda - Vi som företag måste tänka annorlunda. Vi måste alltid sträva efter att utveckla vår verksamhet och vår relation till dig som kund. Målet är att genom våra tjänster leverera en kundupplevelse som slår dina förväntningar, att alltid ligga i framkant och att aldrig slå oss till ro och vara nöjda.