Måleritjänster

Måleritjänster – allt inom målning

Vi erbjuder i princip alla måleritjänster som förekommer i samband med målning av bostäder, offentliga byggnader, affärslokaler och industrifastigheter:

– Fönsterunderhåll
– Brandskyddsmålning
– Dekorativt måleri
– Marmorering
– Golvmålning
– Utvändig betongmålning
– Utvändig trämålning
– Våtrumsmålning

Närliggande tjänster

Service Vision Sverige AB erbjuder också ett antal närliggande tjänster som inte ingår i det traditionella måleriet:

– Takomläggning
– Fasadrenovering
– Trapphusmålning
– Färgsättning
– Ombyggnadsmålning
– Nybyggnadsmålning
– Specialmålning
– Restaurering
– Spackling av vägg-tak-betong

Söker du målerifirma i Stockholm?

Letar du efter en riktigt bra målare i Stockholm med omnejd? När du vill ha jobbet gjort med hög kvalitet och snyggt resultat finns våra erfarna och trevliga målare där för dig. Vi utför alla sorters måleriarbeten på husets alla ytor, på Södermalm och i hela Stockholm.

Vi förstår hur viktigt det är för dig att arbetet sköts rätt och att slutresultatet blir snyggt. När du anlitar oss som din målerifirma fixar vi allt från grundarbete till slutfinish. Förutom måleri, utför vi även tapetsering och snickerireparationer.

Ett måleriföretag du kan vara trygg med

Det är viktigt att känna sig trygg när man anlitar målare, därför erbjuder vi alltid ett kostnadsfritt hembesök. Vi använder oss alltid av Alcro Färg, Sveriges största leverantör av färg. Det är en färg av mycket hög kvalitet, allt för att ditt slutresultat ska bli så bra som möjligt. Självklart är alla våra tjänster berättigade till ROT-avdrag.

Vi gör det mesta till dem flesta när det kommer till målerijobb

Här hittar du hela vårt tjänsteutbud. Kort och gott kan man säga att vi gör det mesta som har med måleri att göra. Vi har över 10 års erfarenhet av målerijobb, där vi hjälpt både privat – och företagskunder. Se gärna några utav våra referenser som vi hjälpt. Vår målsättning är att alltid hålla det vi lovar och aldrig tumma på varken kvalité eller resultat. Så letar du efter en målare i Stockholm, ge oss chansen så lovar vi att förvalta den väl och förgylla din tillvaro med färg.

Gör riktigt snyggt hemma med hjälp av en professionell tapetsering

Är du sugen på att förnya ditt hem och ge det mer stil? Ett enkelt sätt att göra detta är att ändra färgen på väggarna eller kanske satsa på en fondvägg som drar blickarna till sig i rummet. Även om målade väggar har sina fördelar, kan det ibland vara bättre att satsa på tapeter. Vill du ha ett lite mjukare intryck där strukturen på väggen blir en del av det övriga möblemanget i rummet är det helt klart tapeter du ska satsa på. Med tapeter kan du även få snygga mönster som inte går att få på samma sätt med målarfärg. Kanske har du hittat den perfekta tapeten, men vet inte hur du ska få upp den? Det är då vi kommer in i bilden. Vi kan nämligen hjälpa dig att sätta upp tapeter då tapetsering är en av de tjänster vi erbjuder. Det är inte lätt att tapetsera på egen hand då det lätt blir snett och bubbligt när remsorna ska sättas på plats.

LinnStäd AB

Postadress:
Byängsgränd 14, vån 3
120 40 Årsta
Tel: 081-220 22 99, 070-062 81 61
E-post: info@linnstad.se

Vi tänker annorlunda - Vi som företag måste tänka annorlunda. Vi måste alltid sträva efter att utveckla vår verksamhet och vår relation till dig som kund. Målet är att genom våra tjänster leverera en kundupplevelse som slår dina förväntningar, att alltid ligga i framkant och att aldrig slå oss till ro och vara nöjda.