Om oss

Linn Städ I Sverige AB bildades av början  2009. LINNSTÄD I SVERIGEAB är auktoriserat av Almega Serviceentreprenörerna under perioden 1 september till 30 november 2014.

Linn Städ är en helhetsleverantör av service tjänster genom att anlita oss kan du lägga all kraft på Er kärnverksamhet. Vår affärsidé är att göra ert jobb enklare. Vi tar hand om all service ditt företag behöver. Allt från flyttstädning av lägenheter till daglig fastighets städning av BRF och stora centrumanläggningar, hemstädning som löneförmån, specialstädning, byggstädning, byggfönsterputs, golvvård, mm. Att erbjuda våra kunder rätt service tjänst, i rätt ögonblick till ett så lågt pris att så många som möjligt har råd att köpa dem flera gånger per år.

Vi ska vara en av de bästa renodlade service leverantörerna din servicepartners inom (FS) facilitets Service med städservice som vår specialitet.  . Vi har god kännedom och kompetens om de krav och förväntningar som ställs från privatpersoner och företag. Myndigheter och Bostadsrättsföreningar. Personligt ansvar, kompetens, kunskap och ett stort engagemang hos alla medarbetare är grundstenen för ett lyckat resultat.

Affärsidé

LinnStäd Sverige AB affärsidé är att erbjuda flexibla städtjänster med kundens behov och önskemål i fokus och att utföra kvalitativa städtjänster med nöjda kunder.

Vision

Vår vision är att utöka vår verksamhet genom att behålla befintliga kunder och att växa med nya kunder - genom att utföra kvalitativa städtjänster.

Värderingar

Våra grundläggande värderingar i vårt sätt att driva verksamheten är:

  • Vi sätter våra kunder i fokus och tycker att en flexibel inställning är viktig då vi förstår att alla människor har olika behov och önskemål.
  • Vi har en tydlig policy som understryker alla människors lika värde oavsett kön, ras, sexuell läggning, religion eller politisk åskådning. 
  • Vi har skäliga löner för våra medarbetare och tar ställning för att anställda ska behandlas väl och kunna leva på sin lön.

Ambition

Vår högsta ambition är att våra kunder ska vara nöjda med oss och de tjänster som vi erbjuder genom vår städservice och det som utmärker oss är vår flexibiltet och mångsidighet. Vi är övertygade om att när man utför ett väl utfört arbete, så kommer våra kunder tillbaka och vi tror ett på långsiktigt samarbete.
Bemötande är värdegrund i praktiken.

Det är viktigt att vi Linn Städ bemöter varje människa som en unik individ med respekt för hans eller hennes rätt till självbestämmande och integritet. Bemötande för oss handlar helt enkelt om hur vi omsätter våra värderingar till praktiskt handling i den dagliga kontakten med alla människor.

 

LinnStäd AB

Postadress:
Byängsgränd 14, vån 3
120 40 Årsta
Tel: 081-220 22 99, 070-062 81 61
E-post: info@linnstad.se

Vi tänker annorlunda - Vi som företag måste tänka annorlunda. Vi måste alltid sträva efter att utveckla vår verksamhet och vår relation till dig som kund. Målet är att genom våra tjänster leverera en kundupplevelse som slår dina förväntningar, att alltid ligga i framkant och att aldrig slå oss till ro och vara nöjda.