Personaluthyrning

LinnStäd i Stockholm AB erbjuder företagsbemanning inom en rad olika områden.

Vi är pålitliga och noggranna och har tillgång till ett brett nätverk av kompetenser som kan stötta ditt företag när det behövs. Om behovet finns skapar vi även möten där du får möjlighet att träffa den tänkta medarbetaren. Här nedanför har vi listat några av våra vanligaste företagsuppdrag.

LinnStäd i Stockholm AB levererar kompletta tjänster för städning och rengöring till industrier och fastighetsägare i samtliga tre storstadsregioner. Från vanlig trapp- och kontorsstädning till kvalificerad sanering och kundanpassade system för kliniskt rena rum och processer. Sedan en tid tillbaka har även du som privatperson tillgång till prisvärda städtjänster som uppfyller höga krav på renhet och personlig service.

Genom att hyra personal, istället för att anställa, får du total kontroll på personalkostnader. Vi strävar efter en komplett lösning åt er. Genom att hyra personal betalar du bara för den verkliga personalkostnaden då A-tjänst står för eventuella frånvarodagar. Du slipper också de ibland mycket höga rekryteringskostnaderna.

Är du våra intresserad av våra tjänster? Har du frågor ? Tveka inte på att kontakta oss.

LinnStäd AB

Postadress:
Byängsgränd 14, vån 3
120 40 Årsta
Tel: 081-220 22 99, 070-062 81 61
E-post: info@linnstad.se

Vi tänker annorlunda - Vi som företag måste tänka annorlunda. Vi måste alltid sträva efter att utveckla vår verksamhet och vår relation till dig som kund. Målet är att genom våra tjänster leverera en kundupplevelse som slår dina förväntningar, att alltid ligga i framkant och att aldrig slå oss till ro och vara nöjda.