Hemstädning

Skräddarsydd hemstädning i Stockholm

Välj oss för städning hemma hos dig i Stockholm! Ett rent hem är viktigt för oss alla, men det kan ibland vara svårt att få tiden att räcka till. Fler och fler inser fördelarna med att komma hem till en ren bostad och att slippa lägga energi och tankeverksamhet på städning. Faktum är att hemstädning är en av våra mest populära tjänster. Vi tar på oss uppdrag i hela Stockholm.

Vi har olika alternativ och upplägg att erbjuda för Hemstädning. När man bokar sin städning med oss rekommenderar vi alltid att man börjar med en Storstädning som vi kallar för Startstädning. Här gör man en grundlig städning av hela hemmet ”från golv till tak” för att starta på nytt utifrån ett helt rent hem. Detta gör att vi har bättre förutsättningar att skapa ett så bra resultat som möjligt vilket i sin tur leder till att du som kund blir nöjd och glad med den återkommande städningen.

Enligt avtal kommer vi hem till dig varje, varannan eller var 4:e vecka för att städa samtliga rum grundligt och effektivt. Varje hem har olika behov, därför anpassar vi vårt upplägg efter just dig. Vi kan bland annat ta på oss att putsa fönster, stryka kläder, klippa gräset och mycket mer. Linns`Städ är proffs på hushållsnära tjänster och har skött hemstädning i Stockholm sedan 2007. För oss är noggrannhet, kundkontakt och pålitlighet viktiga faktorer. Vår personal har den kompetens som krävs för att du ska kunna känna dig trygg i att arbetet utförs på ett yrkesmässigt sätt.

Nedan finner du en lista på alla städmoment som utförs i en vanlig hemstädning.

Eftersom varje hem och familj är unik och har egna behov tror vi på vikten av att anpassa vår tjänst. Vi inleder alltid med ett kostnadsfritt hembesök för att kunna bilda oss en uppfattning om just era behov. Vi har dock ett par moment som vi alltid utför i samband med hemstädningen.

Checklista Hemstädning
Prislista Hemstädning
Vanliga frågor och svar
Städmaterial
Förbesiktning
Uppskattad tidsåtgång

Har du önskemål på specifika städmoment som du vill att vi ska utföra hos dig, kontakta oss gärna så hjälper vi dig!

  • Alltid samma person som städar, tryggt och bra
  • Personlig och lyhörd kontaktperson som du alltid kan ringa
  • Utbildad och erfaren personal, kontrollerad mot polisens register
  • En kvalitetsansvarig som säkerställer att vi håller vad vi lovar
  • Automatisk hantering av RUT-avdraget
  • Heltäckande ansvarsförsäkringar
  • Kollektivavtal och alla skatter och avgifter i ordning