Provstädning

För att vara abonnemangs kund och ta del av våra speciella priser ska du börja med en provstädning. Nu har vi följande kanon erbjudanden till er som funderar på att bli kunder hos oss:

Vår erfarenhet är att det kan vara svårt att komma till beslut om att anlita städhjälp i sitt hem. Vi vill göra det enkelt för dig och därför erbjuder LinnStäd marknadens mest prisvärda städning.

Checklista för provstädning
Vanliga frågor och svar
Städmaterial
Förbesiktning

Viktigt:

  • Provstädning är alltid på minst 4 timmar och vi utför då endast städtjänsten. Sedan går det både att ha från 3 timmar och extra tjänster vid återkommande städning.
  • Kom ihåg att alltid ha material hemma när vi kommer – vad du ska ha meddelar vi till dig innan!

Vid första tillfället kan städningen ta 1-2 timmar extra. Detta gäller för kunder som inte har städat själva på väldigt länge. Efter genomförd provstädning meddelar LinnStäd en realistisk tidsåtgång för städning av den aktuella bostaden. Provstädningen är inte bindande för fortsatt städning, utan bara för det bokade tillfället. Efter utfört städuppdrag bestämmer du ifall du vill fortsätta med regelbunden städning eller inte. Vi utför ej fönsterputs och strykning vid de två första besöken, då önskar vi enbart utföra ordinarie hemstädning för att beräkna rätt tid. 

  • När vi är klara så bedömer du vårt jobb. Du behöver inte vara närvarande när vi slutar utan du tar dig en funderare när du kommer hem från jobbet helt enkelt.
  • Efter utfört städuppdrag bestämmer du ifall du vill fortsätta med regelbunden städning eller inte. Du betalar då endast för provstädningen och städmaterial om vi tar det med oss.
  • Du väljer själv vad som passar dig. Om du vill att vi ska schemalägga din städning kan du välja om vi ska komma varje vecka, varannan eller var fjärde vecka. Läs mer info på hemstädning.

Den stora majoriteten av kunderna blir mycket nöjda – då skriver man ett kort mejl att man gärna har oss kvar.

Vi garanterar er ett rent hem!

LinnStäd AB

Postadress:
Byängsgränd 14, vån 3
120 40 Årsta
Tel: 081-220 22 99, 070-062 81 61
E-post: info@linnstad.se

Vi tänker annorlunda - Vi som företag måste tänka annorlunda. Vi måste alltid sträva efter att utveckla vår verksamhet och vår relation till dig som kund. Målet är att genom våra tjänster leverera en kundupplevelse som slår dina förväntningar, att alltid ligga i framkant och att aldrig slå oss till ro och vara nöjda.